Afrikan matkailuneuvosto Airlines Lentokenttä Yhdistysten uutiset ilmailu Kansainvälisiä uutisia Breaking Travel Uutiset Liikematka Hallituksen uutiset LGBTQ Kokous teollisuusuutisia kokoukset Uutiset Ihmiset Lehdistötiedotteet Uudelleenrakentaminen Turvallisuus Singaporen uutiset matkailu kuljetus Matkakohteen päivitys Matkasalaisuudet Travel Wire -uutiset Trendit nyt USA: n uutiset Erilaisia ​​uutisia

Kuinka voit vaikuttaa ilmailun tulevaisuuteen?

vijay
vijay
Kirjoittanut Juergen T Steinmetz

Maailman matkailuverkosto syntyi ruohonjuuritason aloitteista, jotka tunnetaan nimellä rebuilding.travel.
Ilmailuveteraani Vijay Poonoosamy, entinen Etihad Airwaysin johtaja, johtaa nyt WTN: n ilmailualan eturyhmää. WTN: n jäsenten ja yleisön on tarkoitus osallistua ensimmäiseen aivoriihiin 20. ja 22. tammikuuta.

Tulosta ystävällinen, PDF ja sähköposti

Vasta perustettu Maailman matkailuverkoston (WTN) on muodostumassa, ja sinut kutsutaan.

WTTC: n mukaan maailmanlaajuisesti menetetty yli 174 miljoonaa matkailu- ja matkailualan työpaikkaa ja maailmanlaajuinen BKT menetti yli 4.7 biljoonaa dollaria matkustamisesta ja matkailusta vuonna 2020.

Hallitukset ovat toistaiseksi tukeneet lentoyhtiöitä 173 miljardilla dollarilla, mutta IATA: n lentoyhtiöillä on yli 651 miljardin dollarin velat ja menetetty 118.5 miljardia dollaria vuonna 2020.

Jatkuvat tuskalliset inhimilliset ja taloudelliset menetykset, Covid-19: n sekä sen kantojen ja aaltojen arvaamaton riski, saada tartunta tai olla kosketuksissa jonkun kanssa, testit ja karanteenit lennon molemmissa päissä, lukkiutumisen riskit lennon kummassakin päässä ja lisääntynyt tietoisuus ilmastonmuutoksesta vaikuttavat epäilemättä ihmisten haluun ja kykyyn harjoittaa harkinnanvaraista lentomatkaa myös silloin, kun rajat avautuvat.

Työmatkoihin vaikuttaa myös se, että yritykset kärsivät edelleen, talousarvioita leikataan kaikkialla ja yhä useammat ihmiset hyödyntävät kustannustehokkaiden virtuaalisten työkalujen mukavuutta ja uusia mahdollisuuksia.

Kukaan ei tiedä, miten kaikki tämä tapahtuu, mutta meidän kaikkien on herättävä siihen tosiasiaan, että UUSI normaali vaatii UUSIA ajattelutapoja uusien ratkaisujen löytämiseksi. Innovaatioiden ja digitalisaation lisäksi on jatkuvasti kasvava tarve luoda turvallinen, turvallinen ja sosiaalisesti, ympäristöllisesti ja taloudellisesti kestävämpi matka- ja matkailumalli, joka perustuu arvoihin.

Maailman matkailuverkoston ilmailuryhmä tarjoaa turvallisen ja osallistavan tilan matkailu- ja matkailualan sidosryhmille käymään vilpittömiä keskusteluja ilmailua koettelevista suurista haasteista ja auttamaan palauttamaan luottamuksen matkailun luotettavuuteen, turvallisuuteen, ennakoitavuuteen ja positiiviseen yhteisöarvoon & Matkailu.

Maailman matkailuverkoston jäsenet ja kiinnostuneet tarkkailijat kutsutaan kahteen aivoriihi-esitykseen ja kysymyksiin ja vastauksiin keskustelemaan ilmailun tulevaisuudesta.

ENSIMMÄINEN ISTUNNOS

19 tammikuu 2020
- Havaiji: 11.00

Keskiviikko 20 tammikuu 2020
- Kalifornia (PST): 1.00
- New York (EST): 4.00
- Argentiina Brasilia: 6.00
- UK | Portugali Ghana: klo 9.00
- Saksa | Italia | Tunisia | Klo 10.00
- Kreikka | Jordania | Israel | Saudi-Arabia Kenia | Etelä-Afrikka 11.00 am
- Arabiemiirikunnat klo 12.00
- Seychellit | Mauritius klo 1.00
- Intia: 2.30
- Thaimaa | Jakarta: 4.00
- Hong Kong | Singapore | Bali 5.00
- Japani | Korea 6.00
- Guam: 7.00
- Sydney: 8.00
- Uusi-Seelanti: klo 10.00

Klikkaa tästä rekisteröityäksesi 


TOINEN ISTUNNOS

Perjantaina 22. tammikuuta 2020
- Havaiji (HST): 3.00– Kalifornia (PST): 5.00
- Denver (MST): 6.00
- Chicago (CST): 7.00
- New York (EST) | Jamaika: 8.00
- Argentiina Brasilia: klo 10.00

Lauantai, 23. tammikuuta 2020
- UK | Portugali Ghana: klo 1.00
- Saksa | Italia | Tunisia | Klo 2.00
- Kreikka Jordania | Israel | Etelä-Afrikka 3.00 am
- Saudi-Arabia: 4.00
- Arabiemiirikunnat | Seychellit | Mauritius klo 5.00
- Intia: 6.30
- Thaimaa | Jakarta: 8.00
- Hong Kong | Singapore | Bali klo 9.00
- Japani | Korea 10.00
- Guam: klo 11.00
- Sydney: klo 12.00
- Uusi-Seelanti: klo 2.00

Napsauta rekisteröityäksesi 

Vijay Poonoosamy, Singapore, on QI-ryhmän kansainvälisten ja julkisten asioiden johtaja, World Tourism Networkin johtokunnan jäsen, lentokonevarojen hallintoneuvoston ulkopuolinen jäsen Veling Group, World Tourism Forum Lucerne: n neuvottelukunnan jäsen, Punaisenmeren kehitysyhtiö ja Maailman talousfoorumin strategiavirkailijoiden yhteisö ja sukupuolten pariteettia ohjaava komitea. Vijay oli Air Mauritiuksen toimitusjohtaja, Mauritiuksen lentokenttien varapuheenjohtaja ja Etihad Airwaysin kansainvälisten asioiden johtaja. Hän toimi ICAO: n neljännen maailmanlaajuisen lentoliikennekonferenssin, Afrikan siviili-ilmailukomission lentokomitean ja IATA: n teollisuusvaliokunnan ja oikeudellisen neuvottelukunnan puheenjohtajana.

World Tourism Network (WTN) on maailmanlaajuinen verkosto, johon kuuluu matka- ja matkailualan jäseniä 125 maassa.

Lisätietoja ja jäsenyystiedot: www.wtn.travel

World Tourism Network (WTM) käynnisti rebuilding.travel
Tulosta ystävällinen, PDF ja sähköposti

Kirjailijasta

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz on työskennellyt jatkuvasti matka- ja matkailualalla teini-ikäisenä Saksassa (1977).
Hän perusti eTurboNews vuonna 1999 maailmanlaajuisen matkailumatkailualan ensimmäisenä online-uutiskirjeenä.