Napsauta tätä näyttääksesi bannerisi tällä sivulla ja maksat vain menestyksestä

Yhdistykset Breaking Travel Uutiset Maa | Alue Kulttuuri Havaiji Haastattelut Uutiset Ihmiset matkailu Travel Wire -uutiset Nousussa USA WTN

Don McLeanin uusi American Pie esiteltiin klo World Tourism Network: Sinut on kutsuttu!

Kirjoittanut Jürgen T Steinmetz

Don McLean on mies American Pie -kappaleen takana, laulua, jota sukupolvet amerikkalaiset ja Amerikkaa rakastavat ihmiset arvostavat.

American Pien takana oleva mies vastaa kysymyksiin mennessä World Tourism Network Jäsenet ja eTurboNews Lukijat torstaina 20. tammikuuta ja olette tervetulleita!

Don McLean oli kutsunut World Tourism Network tuoda American Pie ja paljon muuta matkailun ja matkailun maailmaan.

WTN jäsenet voivat olla osana Q&A:ta, joka järjestetään zoom by -sivustolla eTurboNews. Don McLean puhuu myös tulevasta vuoden 2022 aikataulustaan, joka vie hänet moniin kaupunkeihin Yhdysvalloissa, Kanadassa, Euroopassa ja Australiassa.

Jäsenet Maailman matkailuverkostok saada etusijalle kysymysten esittäminen isännöimässä Q&A-osiossa eTurboNews on Torstai, tammikuun 20.

Don McLean on Grammy-palkinnon saaja, Songwriter Hall of Fame -jäsen, BBC Lifetime Achievement Award -palkinnon saaja, ja hänen hittinsä "American Pie" on Library of Congress National Recording -rekisterissä, ja hänet valittiin 5-luvun viiden parhaan kappaleen joukkoon. levytysteollisuus of America (RIAA).

New Yorkista kotoisin oleva Don McLean on yksi Amerikan historian arvostetuimmista ja arvostetuimmista lauluntekijöistä. Maksettuaan jäsenmaksunsa New Yorkin klubimaailmassa 60-luvun lopulla hän teki megahittejä, kuten "Vincent (Starry, Starry Night)," "Castles in the Air" ja monia muita. Hänen kappaleluettelonsa ovat äänittäneet Madonna, Garth Brooks, Josh Groban, Drake, "Weird Al" Yankovic ja lukemattomat muut.

Vuonna 2015 Christies huutokaupoi McLeanin käsinkirjoitetun käsikirjoituksen "American Pie" -kappaleen sanoista, ja se myytiin hieman yli 1.2 miljoonalla dollarilla. 2019 kunnioitti Donia tähdellä Las Vegas Walkway of Starsilla, ja hänen kappaleensa ”And I Love You So” oli teema prinssi Harryn ja Megan Marklen häissä.

Don solmi uuden levytyssopimuksen vuonna 2020 Time-Lifen kanssa, jonka kanssa hän julkaisi levyluettelon sekä uuden albumin "Edelleen pelaavat suosikit". 2021 toi Donin "American Pie" -ominaisuudet Avengers-sarjaan Black Widow ja uusi Tom Hanks -elokuva Peippo. Don sai tähden Hollywoodin Walk of Famella, juhli "American Pien" 50-vuotispäivää, äänitti version kappaleesta cappella -ryhmän Home Free kanssa, lastenkirja on kirjoitettu ja paljon muuta!

Ja kun luulet asioiden hidastuvan, ei Don McLeanille!

Milloin?

 Torstai, tammikuu 20, 2022

  • Klo 08.00 Havaiji
  • 09.00 Alaska
  • 10.00 eKr. | PST
  • 11.00 MST
  • 12.00 CST | Meksiko DF |
  • 1.00 EST | Jamaika | Peru | Ecuador | Kolumbia
  • 2.00 Puerto Rico |
  • 3.00 Argentiina | Brasilia
  • 05.00 Cabo Verde
  • 06.00 UK | Irlanti | Portugali | Ghana | Sierra Leone
  • 07.00 Nigeria | Saksa | Italia | Tunisia
  • 08.00 Etelä-Afrikka | Egypti | Kreikka | Jordania | Israel
  • 09.00 Kenia | Turkki |
  • 10.00 UAE | Seychellit
  • 11.30 Intia
  • 11.45 Nepal

Perjantai, tammikuu 21, 2022

  • Klo 12.00 Bangladesh
  • 1.00 Thaimaa | Jakarta
  • 2.00 Kiina | Singapore | Bali
  • 03.00 Japani | Korea
  • 04.00 Guam
  • 05.00 Sydney
  • 07.00 Uusi-Seelanti

Liittyvät uutiset

Kirjailijasta

Jürgen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz on työskennellyt jatkuvasti matka- ja matkailualalla teini-ikäisenä Saksassa (1977).
Hän perusti eTurboNews vuonna 1999 maailmanlaajuisen matkailumatkailualan ensimmäisenä online-uutiskirjeenä.

Jätä kommentti

Jakaa...