Saudi-Arabian ja Iranin voitto suurimmassa uskonnollisessa kilpailussa

Kilpailu, joka järjestettiin Riadissa, Saudi-Arabiassa, saavuttaa 6 Guinness-sertifikaattia, joiden yhteispalkinto on 3.3 miljoonaa dollaria.

Tänään, maailman suurimman uskonnollisen kilpailun Otr Elkalam Show -tapahtumassa, jonka jaksot lähetettiin Saudi-Arabian pääkaupungista Riadista, saudikilpailija Mohammed Al-Sharif voitti ensimmäisen sijan adhan-kilpailussa (islamilainen kutsu julkiseen rukoukseen). 533,000 800,000 dollarin palkinto, kun taas iranilainen Younis Shahmradi voitti ensimmäisen sijan Koraanin lausuntakilpailussa XNUMX XNUMX dollarin palkinnolla. Hänen ylhäisyytensä neuvonantaja Turki bin Abdel Mohsen Aalshikh, Saudi Entertainment Authorityn hallituksen puheenjohtaja, luovutti palkinnot voittajille.

Tänään päättynyt kilpailu voitti 6 sertifikaattia Guinnessin ennätysten kirjasta. Se saavutti kaksi ennätystä osallistuvien maiden osalta kilpailun sekä Koraani- että Adhan-osuuksilla ja ennätysmäärä osallistujia Koraanikilpailussa. Toinen ennätys saavutettiin suurimmalla kilpailulla osallistujien houkuttelemiseksi adhan-kilpailuun ja kaksi muuta ennätystä, joissa suurin palkintoraha Koraanin lausuntakilpailussa ja suurin palkintoraha rukouskutsu (adhan) -kilpailussa. Molempien kilpailujen palkintorahat olivat 3.3 miljoonaa dollaria.

Hänen ylhäisyytensä neuvonantaja Aalshikh kunnioitti kilpailun palkintojen voittajia lausunnossa ja adhan-kappaleissa. Iranilainen kilpailija Younis Shahmradi voitti ensimmäisen sijan lausuntakategoriassa, kun taas Saudi-Arabialainen Abdulaziz Al-Faqih voitti toisen sijan ja 533,000 266,000 dollarin palkinnon. Marokkolainen kilpailija Zakaria Al-Zirk voitti kolmannen sijan ja 187,000 XNUMX dollarin palkinnon, hänen maanmiehensä Abdullah Al-Daghri neljännen sijan ja XNUMX XNUMX dollarin palkinnon.

Koraani- ja Adhan-kilpailu, joka järjestetään tänä vuonna strategisessa kumppanuudessa Islamic World Leaguen kanssa, on yksi Saudi-Arabian yleisen viihdeviranomaisen kansainvälisistä aloitteista.

MITÄ TÄSTÄ ARTIKKELASTA OTTAA POIS:

• Tänään, maailman suurimman uskonnollisen kilpailun Otr Elkalam Show -tapahtumassa, jonka jaksot lähetettiin Saudi-Arabian pääkaupungista Riadista, saudikilpailija Mohammed Al-Sharif voitti ensimmäisen sijan adhan-kilpailussa (islamilainen kutsu julkiseen rukoukseen). 533,000 800,000 dollarin palkinto, kun taas iranilainen Younis Shahmradi voitti ensimmäisen sijan Koraanin lausuntakilpailussa XNUMX XNUMX dollarin palkinnolla.
  • Adhan-kilpailussa Saudi-kilpailija Mohammed Al-Sharif sijoittui ensimmäiseksi, toiseksi indonesialainen Diaa Al-Din bin Nazar Al-Din 266,000 133,000 dollarin palkinnolla ja kolmanneksi Raheef Al-Hajj 80,000 XNUMX dollarin palkinnolla. ja neljänneksi sijoittui britti Ibrahim Asad XNUMX XNUMX dollarin palkintorahoilla.
  • Toinen ennätys saavutettiin suurimmalla kilpailulla osallistujien houkuttelemiseksi adhan-kilpailuun ja kaksi muuta ennätystä, joissa suurin palkintoraha Koraanin lausuntakilpailussa ja suurin palkintoraha rukouskutsu (adhan) -kilpailussa.