eTN-tietosuojakäytäntö

eTurboNews, Inc (eTN) julkaisee tämän Internet-tietosuojakäytännön ilmoittaakseen sinulle käytäntöistämme, joka koskee meille keräämiesi tietojen käyttöä ja käyttöä vuorovaikutuksessa tämän verkkosivuston ja muiden eTN-sidosryhmien kanssa. Tätä käytäntöä ei sovelleta muihin menetelmillä kerättyihin tai muilla sopimuksilla hallittuihin tietoihin.

Kuinka keräämme tietoja

eTN kerää henkilökohtaisia ​​tietoja monin eri tavoin, mukaan lukien kun rekisteröidyt eTN: ään tällä verkkosivustolla, kun tilaat eTN-palveluja tämän verkkosivuston kautta, kun käytät eTN-tuotteita tai -palveluja verkkosivuston kautta, kun vierailet eTN-verkkosivustoilla tai tietyt eTN-kumppanit ja kun osallistut eTN: n tukemiin tai hallinnoimiin Internet-pohjaisiin kampanjoihin tai arvontaan.

käyttäjän rekisteröinti

Kun rekisteröidyt verkkosivustollemme, pyydämme ja keräämme tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, postinumerosi ja toimialasi. Joillekin tuotteille ja palveluille voimme pyytää myös osoitettasi ja tietojasi sinusta tai yrityksesi varoista tai tuloista. Kun olet rekisteröitynyt eTN: ään ja kirjautunut palveluihimme, et ole meille tuntematon.

e-kirjeet

Käyttäjät voivat päättää osallistua erilaisiin eTN-sähköisiin kirjeisiin (sähköpostipalvelut), aina päivittäisistä uutisista toimittajien kuumiin erikoistarjouksiin. eTN kerää henkilötietoja tällaisten palvelujen rekisteröinnin ja käytön yhteydessä.

Kilpailut

Käyttäjät voivat päättää osallistua kampanjoihin ja / tai promootiokilpailuihin, joita eTN suorittaa ajoittain asiakkaidensa puolesta. eTN kerää henkilökohtaisia ​​tietoja käyttäjien rekisteröintiin ja osallistumiseen tällaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin.

Koulutusohjelmat ja seminaarit

Käyttäjät voivat päättää osallistua koulutusohjelmiin ja seminaareihin, joita eTN suorittaa ajoittain. eTN kerää henkilökohtaisia ​​tietoja käyttäjien rekisteröintiin ja osallistumiseen tällaisiin ohjelmiin.

keksit

"Evästeet" ovat pieniä tietoja, jotka selaimesi tallentaa tietokoneen kiintolevylle. eTN tai sen mainostajat voivat lähettää evästeen tietokoneellesi selaimen kautta. eTN käyttää evästeitä seuraamaan sivupyyntöjä ja kunkin käyttäjän vierailun kestoa. Evästeiden käyttö antaa meille mahdollisuuden tarjota käyttäjän selaimelle tietoja, jotka on räätälöity kävijän mieltymysten ja tarpeiden mukaan, ja myös virtaviivaistaa käyttäjän vierailuja verkkosivustollemme. Voit valita hyväksyykö evästeet muuttamalla selaimesi asetuksia. Voit nollata selaimesi hylätäksesi kaikki evästeet tai sallia selaimesi näyttää sinulle, kun eväste lähetetään. Jos päätät olla hyväksymättä evästeitä, kokemuksesi verkkosivustollamme ja muilla verkkosivustoilla saattaa heikentyä ja jotkin ominaisuudet eivät välttämättä toimi tarkoitetulla tavalla.

IP-osoitteet

eTN vastaanottaa ja tallentaa automaattisesti selaimesi tietoja palvelinlokeihimme, mukaan lukien IP-osoitteesi, eTN-evästetiedot ja pyytämäsi verkkosivun. eTN käyttää näitä tietoja palvelimien ongelmien diagnosointiin, järjestelmän hallintaan ja verkkosivustojen liikenteen tutkimiseen kokonaisuutena. Tietoja voidaan kerätä ja käyttää verkkosivustojemme sisällön parantamiseen ja sisällön ja / tai asettelun mukauttamiseen jokaiselle käyttäjälle.

Ostot

Jos ostat jotain eTN-verkkosivustolta, meidän on tiedettävä henkilökohtaiset tunnistetiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, luottokorttisi numero ja viimeinen voimassaolopäivä. Tämä antaa meille mahdollisuuden käsitellä ja täyttää tilauksesi ja ilmoittaa tilauksesi tilasta. ETN voi myös käyttää näitä tietoja ilmoittaakseen sinulle liittyvistä tuotteista ja palveluista. Luottokorttitietoja ei jaeta eikä myydä sidosryhmään kuulumattomille kolmansille osapuolille mihinkään tarkoitukseen ilman sinun nimenomaista lupaa, paitsi jos se on välttämätöntä tapahtuman käsittelemiseksi.

Tietojen käyttö

Jos päätät antaa meille henkilökohtaisia ​​tietoja, käytämme niitä ensisijaisesti pyytämäsi palvelun toimittamiseen. eTN voi käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja monin eri tavoin, mukaan lukien seuraavat:

o eTN voi käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivustonsa kautta kerättäväksi lähettääksesi kohdennettuja sähköpostikampanjoita mainostajiensa ja teollisuuskumppaneidensa puolesta.

o eTN voi yhdistää saamiasi tietoja sinusta, joita meillä on liikekumppaneilta tai muilta yrityksiltä saadaksemme paremmin tuotteita ja palveluja, jotka saattavat kiinnostaa ja hyödyttää sinua.

o eTN voi käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja ottaakseen yhteyttä käyttäjiin eTN-palvelujen ja -tuotteiden tilausten uusimisessa.

o eTN voi käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja lähettääkseen ilmoituksen eTN: n tai kumppaneidemme tuotteista ja palveluista esimerkiksi sähköpostilla ja / tai postilla.

o Jos annat taloudellisia tietoja, käytämme näitä tietoja ensisijaisesti luottosi vahvistamiseen ja maksujen keräämiseen ostoksistasi, tilauksistasi, tilauksistasi jne.

o eTN voi lähettää tuote-ilmoituksia tai erityispainoksia sisältäviä sähköisiä kirjeitä online-rekisteröijille.

o Jos osallistut eTN-koulutusohjelmaan, seminaariin tai muuhun ajankohtaiseen ohjelmaan, voimme ottaa sinuun yhteyttä muistuttaaksemme sinua tulevista määräajoista tai lisätietoja näistä ohjelmista.

o eTN tekee ajoittain tilaaja- ja / tai käyttäjäkyselyjä kohdentaakseen sisältömme paremmin yleisöömme. Kerätyt kootut tiedot jaetaan joskus mainostajiemme kanssa, mutta emme kuitenkaan jaa yksittäisiä tietoja kolmannelle osapuolelle.

o eTN ylläpitää useita verkkosivustoja, joissa on matkoihin liittyvää sisältöä ja palveluja. eTN voi jakaa verkkosivustojensa käyttäjiltä kerättyjä henkilökohtaisia ​​tietoja sisäisesti näillä verkkosivustoilla palvellakseen paremmin käyttäjiä.

eTN: llä on lukemattomia tuotteita ja palveluja, ja siksi lukuisia sähköposti- ja tarjousluetteloita. Jotta käyttäjät voivat räätälöidä osallistumisensa eTN-palveluihin ja kampanjoihin, eTN tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden valita tiettyjä kiinnostavia luetteloita tai tuotteita, ja opt-out-vaihtoehdot ovat tuote- ja käyttö- / luettelokohtaisia. Kaikissa eTN: stä lähetetyissä sähköpostikampanjoissa on sähköpostin alaosassa opt-out-linkki, jonka mukaan käyttäjät voivat kieltäytyä tietyistä tuotteista ja tarjouksista. Jos saat jonkin näistä sähköposteista ja haluat peruuttaa tilauksen, noudata jokaisessa sähköpostissa tai yhteydenotossa annettuja ohjeita [sähköposti suojattu]

Aika ajoin voimme käyttää asiakastietoja uusiin, odottamattomiin käyttötarkoituksiin, joita ei ole aiemmin paljastettu tietosuojakäytännössämme. Jos tietokäytäntömme muuttuvat jossain vaiheessa tulevaisuudessa, ilmoitamme käytäntömuutokset verkkosivustollemme.

Kerättyjen tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Yleensä eTN ei vuokraa, myy tai jaa sinusta henkilötietojasi muille ihmisille tai ulkopuolisille yrityksille paitsi tarjoamaan pyytämiäsi tuotteita tai palveluita, kun meillä on lupa tai seuraavissa olosuhteissa:

o Voimme toimittaa henkilötietoja käyttäjistämme luotettaville kumppaneille ja toimittajille, jotka työskentelevät eTN: n puolesta tai sen kanssa luottamuksellisuuden ja vastaavien sopimusten nojalla, jotka kieltävät kyseisten osapuolten tietojen käytön edelleen. Nämä yritykset voivat käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi auttaakseen eTN: tä kommunikoimaan kanssasi eTN: n ja markkinointikumppaneidemme tarjouksista. Näillä yrityksillä ei kuitenkaan ole itsenäistä oikeutta käyttää tai jakaa näitä tietoja.

o Kun rekisteröidyt koulutusohjelmaan, kilpailuun tai muuhun kampanjaan, jota kolmas osapuoli sponsoroi, kolmannelle osapuolelle annetaan henkilökohtaisia ​​tietoja, ellei toisin ilmoiteta kampanjan yhteydessä.

o eTN voi aika ajoin jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten sähköpostiosoitteita, luotettujen kolmansien osapuolten kanssa, jotka toimittavat sisältöä, joka todennäköisesti kiinnostaa käyttäjää ja johon liittyy kolmannen osapuolen opt-out -velvoite.

o Voimme jakaa henkilötietoja, jos uskomme vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on välttämätöntä eTN: lle toimitetun oikeudenkäynnin, oikeuden määräyksen tai oikeudellisen prosessin noudattamiseksi tai laillisten oikeuksiemme luomiseksi tai käyttämiseksi tai puolustamiseksi oikeudellisia vaatimuksia vastaan.

o Voimme jakaa tällaista tietoa, jos uskomme vilpittömässä mielessä, että se on välttämätöntä laittoman toiminnan, petosepäilyjen, tilanteiden, joihin liittyy mahdollisesti fyysiseen turvallisuuteen kohdistuvien uhkien, tutkimiseksi (tai auttamiseksi tutkinnassa), estämiseksi tai toteuttamiseksi. kenenkään henkilön rikkomuksista, eTN: n käyttöehtojen rikkomisesta tai lain muussa vaatimuksessa.

o Jos eTN on hankittu tai sulautettu toiseen yritykseen, siirrämme sinusta tietoja tälle toiselle yritykselle hankinnan tai sulautumisen yhteydessä.

Keskusteluryhmät

Sähköpostikeskusteluryhmät ovat käyttäjien käytettävissä joillakin verkkosivustoillamme. Osallistujien tulisi olla tietoisia siitä, että näissä keskusteluluetteloissa esitetyt tiedot ovat kaikkien jäsenten saatavilla ja siitä tulee siten julkista tietoa. Suosittelemme, että noudatat varovaisuutta päättäessäsi paljastaa henkilökohtaisia ​​tietoja tällaisissa keskusteluryhmissä.

turvallisuus

Tämä verkkosivusto noudattaa kaupallisesti kohtuullisia varotoimia henkilötietojesi suojaamiseksi. Kun siirrämme ja vastaanotamme tietyntyyppisiä arkaluontoisia tietoja, kuten luottokortti- ja maksutiedot, ohjaamme käyttäjät uudelleen alan vakiomuotoisiin SSL (Secure Socket Layer) -salattuihin palvelimiin. Tämän seurauksena verkkosivustollemme lähettämäsi arkaluontoiset tiedot, kuten luottokortti- ja maksutiedot, lähetetään turvallisesti Internetin kautta.

Vastuuvapaus

eTN ei ole vastuussa tietoturvaloukkauksista tai tietojen vastaanottaneiden kolmansien osapuolten toimista. eTN linkittää myös moniin muihin sivustoihin ja sisältää kolmansien osapuolten mainoksia. Emme ole vastuussa heidän tietosuojakäytännöistään tai siitä, miten he kohtelevat tietojaan käyttäjistään.

Tietoja lasten yksityisyydestä

Tätä eTN-verkkosivustoa ei ole tarkoitettu lasten käyttöön, eikä eTN kerää tietoisesti lapsilta tietoja. Sinun on oltava 18-vuotias käyttääksesi tätä sivustoa.

Päivitä / muuta tietojasi

Jos haluat päivittää sähköpostiosoitteesi tai muuttaa asetuksiasi, ota yhteyttä  [sähköposti suojattu]

Muutokset tähän Privacy Policy

eTN pidättää oikeuden milloin tahansa ja ilman erillistä ilmoitusta lisätä, muuttaa, päivittää tai muokata tätä tietosuojakäytäntöä yksinkertaisesti julkaisemalla muutoksen, päivityksen tai muokkauksen verkkosivustolle. Tällaiset muutokset, päivitykset tai muokkaukset tulevat voimaan heti, kun ne julkaistaan ​​verkkosivustolla. Käyttäjille ilmoitetaan tämän tietosuojakäytännön muutoksista eTN-verkkosivuston "päivitetty alkaen" -linkin kautta.

Mitä muuta minun pitäisi tietää yksityisyydestäni verkossa?

ETN-verkkosivusto sisältää monia hyperlinkkejä muille verkkosivustoille. ETN-verkkosivusto sisältää myös kolmansien osapuolten mainoksia. eTN ei ole vastuussa tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen tai mainostajien tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä. eTN ei jaa mitään henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotka annat eTN: lle niiden verkkosivustojen kanssa, joihin eTN linkittää, paitsi mitä muualla tässä tietosuojakäytännössä on mainittu, vaikka eTN voi jakaa koottuja tietoja tällaisten verkkosivustojen kanssa (kuten kuinka moni ihminen käyttää sivustoamme).

Tarkista näiden kolmansien osapuolten sivustoista niiden tietosuojakäytäntö. Kun eTN upottaa kolmannen osapuolen sisältöä johonkin sen eTN-verkkosivuista, eTN pyrkii kohtuullisin keinoin ilmoittamaan käyttäjillemme, että he ovat poistuneet eTN: n ylläpitämästä verkkosivustosta ja siirtymässä kolmannen osapuolen hallitsemalle verkkosivustolle. Asiakkaiden / käyttäjien tulee lukea ja ymmärtää kaikki kolmansien osapuolten verkkosivustoilla mainitut tietosuojakäytännöt.

Muista, että aina kun luovutat vapaaehtoisesti henkilökohtaisia ​​tietoja verkossa - esimerkiksi sähköpostitse, keskusteluluetteloissa tai muualla -, muut voivat kerätä ja käyttää kyseisiä tietoja. Lyhyesti sanottuna, jos lähetät henkilötietoja verkossa, jotka ovat yleisön saatavilla, saatat vastaanottaa ei-toivottuja viestejä muilta osapuolilta.

Viime kädessä olet yksin vastuussa henkilötietojesi salassa pitämisestä. Ole varovainen ja vastuullinen, kun olet verkossa.

Kalifornian tietosuojalausunnot

Kalifornian lain säännösten mukaan Kalifornian asukkaalla, joka on toimittanut henkilökohtaisia ​​tietoja yritykselle, jonka kanssa hän on solminut liikesuhteen henkilökohtaisia, perheen tai kotitalouden tarkoituksia varten, on oikeus pyytää tietoja siitä, onko Yritys on paljastanut henkilötietoja kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin. Vaihtoehtoisesti laissa säädetään, että jos yrityksellä on tietosuojakäytäntö, joka antaa joko opt-out- tai opt-in-vaihtoehdon käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansien osapuolten markkinointitarkoituksiin, yritys voi sen sijaan antaa sinulle tietoja liikunnasta julkistamisvaihtoehtosi.

Koska tämä sivusto on tarkoitettu käytettäväksi yritysten välillä, tätä Kalifornian lain säännöstä ei sovelleta useimmissa tapauksissa kerättyihin tietoihin.

Siltä osin kuin Kalifornian asukas, joka käyttää tätä Sivustoa henkilökohtaisiin, perheen tai kotitalouden tarkoituksiin, etsii lain mukaista tietoa, tämä sivusto on vaihtoehtoinen vaihtoehto. Kuten tietosuojakäytännössämme todetaan, Sivuston käyttäjät voivat kieltäytyä tai sallia kolmansien osapuolten henkilökohtaisten tietojen käytön. Siksi meidän ei tarvitse ylläpitää tai paljastaa luetteloa kolmansista osapuolista, jotka ovat saaneet henkilötietosi edellisen vuoden aikana markkinointitarkoituksiin. Estääksesi henkilötietojesi paljastamisen suoramarkkinoinnissa käytettäväksi kolmannen osapuolen toimesta, älä valitse tällaista käyttöä, kun annat henkilökohtaisia ​​tietoja Sivustolla. Huomaa, että aina kun otat vastaan ​​tulevaa viestintää kolmannelta osapuolelta, tietoihisi sovelletaan kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöä. Jos päätät myöhemmin, ettet halua kolmannen osapuolen käyttävän tietojasi, sinun on otettava yhteyttä suoraan kolmanteen osapuoleen, koska emme voi valvoa sitä, miten kolmannet osapuolet käyttävät tietoja. Sinun tulee aina tarkistaa tietojesi keräävän osapuolen tietosuojakäytäntö selvittääksesi, kuinka kyseinen taho käsittelee tietojasi.

Kalifornian asukkaat, jotka käyttävät tätä sivustoa henkilökohtaisiin, perheen tai kotitalouden tarkoituksiin, voivat pyytää lisätietoja tämän lain noudattamisesta sähköpostitse  [sähköposti suojattu] Sinun tulisi lisätä lauseke "Kalifornian tietosuojaoikeutesi" sähköpostisi aihekenttään. Huomaa, että meidän on vastattava vain yhteen pyyntöön asiakasta kohden vuodessa, eikä meidän tarvitse vastata pyyntöihin muulla tavalla kuin tällä sähköpostiosoitteella.

Suostumuksesi tähän käytäntöön

Käyttämällä verkkosivustoamme suostut eTN: n keräämään ja käyttämään tietoja tämän käytännön mukaisesti. Huomaa myös, että verkkosivustosi käyttöä säätelevät eTN: n käyttöehdot. Jos et hyväksy tietosuojakäytännön tai käyttöehtojen ehtoja, älä käytä verkkosivustoa, tuotteita ja / tai palveluja.

Lähetä kysymyksiä eTN: n tietosuojakäytännöstä osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Lisätietoja

Laajennus: Smush

Huomaa: Smush ei ole vuorovaikutuksessa verkkosivustosi loppukäyttäjien kanssa. Ainoa syötevaihtoehto, jonka Smushilla on, on uutiskirjeen tilaaminen vain sivuston järjestelmänvalvojille. Jos haluat ilmoittaa tästä käyttäjillesi tietosuojakäytännössäsi, voit käyttää alla olevia tietoja.

Smush lähettää kuvia WPMU DEV -palvelimille optimoimaan ne verkkokäyttöä varten. Tähän sisältyy EXIF-tietojen siirto. EXIF-tiedot joko poistetaan tai palautetaan sellaisenaan. Sitä ei ole tallennettu WPMU DEV -palvelimille.

Smush käyttää kolmannen osapuolen sähköpostipalvelua (Drip) lähettääksesi sähköpostiviestejä sivuston järjestelmänvalvojalle. Järjestelmänvalvojan sähköpostiosoite lähetetään Dripiin ja palvelu asettaa evästeen. Drip kerää vain järjestelmänvalvojan tietoja.

>