Hugh Kent ja Manami Martin voittivat Guam Ko'ko' Road Race -kilpailun

KokoKids2023 2 1 | eTurboNews | eTN
Kirjoittanut Jürgen T Steinmetz

Guam Ko'ko' Road Race, Guam Visitors Bureau -tapahtuma, on palannut pitkän kuuden vuoden tauon jälkeen 13. painokseensa.

Guam Visitors Bureau (GVB) ja Guam Running Club (GRC) päättivät eeppiseen Ko'ko' Weekend -viikonloppuun, kun 587 juoksijaa laskeutui kuvernööri Joseph Floresin muistopuistoon (Ypao Beach) tänä aamuna 13. Guam Ko'ko' Road Race -kilpailuun. . GVB:n allekirjoitustapahtuma on palannut pitkän kuuden vuoden tauon jälkeen.

Suoritettuaan uuden radan 34 minuutissa ja 23 sekunnissa, guamilainen Hugh Kent tuli uudeksi 10 km:n kokonaisvoittajaksi vuodelle 2023. Etelä-Korean Youngho Kim sijoittui toiseksi ajalla 34:36, kun taas Guamin Ryan Matienzo sijoittui ajalla 35:09.

Manami Iijima Martin voitti naisten 10K-kilpailun ajalla 38 minuuttia ja 9 sekuntia ohittaen toisen sijan voittajan Sharon Hawleyn, joka päättyi ajalla 43. Yumika Sugahara sijoittui kokonaiskilpailussa kolmanneksi ajalla 02:43

Juoksijoita 11 maasta osallistui GVB:n allekirjoitustapahtumaan, mukaan lukien Japani, Korea, Filippiinit, Taiwan, Puerto Rico, Uusi-Kaledonia, Meksiko, Guyana, Kanada, Venäjä ja Yhdysvaltojen manner. Kaikki osallistuneet juoksijat saivat maalintekijän t-paidan, tapahtumalaukun, pyyhkeen, kilpailun jälkeisen aamiaisen ja virvokkeita.

KokoRace2023 Start2 | eTurboNews | eTN

GVB:n toimitusjohtaja Carl TC Gutierrez sanoi: "Onnittelemme 10 600 voittajaamme ja lähes XNUMX juoksijaa, jotka tekivät siitä erittäin erityisen kansainvälisen kilpailuviikonlopun.

Suuri kiitos kuvernööri Lou Leon Guerrerolle hänen tuestaan ​​ja siunauksestaan ​​tälle kulttuuritapahtumalle.

Nämä tapahtumat luotiin antamaan asukkaillemme ja vierailijoillemme mahdollisuus kokea håfa adai -henkemme yhdessä.

"Tämän vuoden äänestysprosentti oli fantastinen ja rikkoi ennätyksen olla suurin 10 XNUMX tapahtuma, jonka olemme viime vuosina tallentaneet", sanoi kilpailun johtaja Manny Hechanova. "Olemme nauttineet yhteistyöstä jälleen GVB:n kanssa tukeaksemme heidän visiotaan urheilumatkailusta ja lisätäksemme tietoisuutta ko'ko'-lintujen ahdingosta.

Toivottavasti pääset mukaan vuoden 2024 Ko'ko' Weekendille 13.-14!”VIRALLISET KILPAILUN TULOKSET

Ko'ko' Kids tuo energiaa

14. Guam Ko'ko' Kids Fun Run aloitti Ko'ko' Weekend -viikonlopun, johon osallistui 483 alle 12-vuotiasta juoksijaa Governor Joseph Floresin muistopuistossa (Ypao Beach) lauantaina 15. huhtikuuta.

Kolme parasta mies- ja naispuolista voittajaa palkittiin divisioonan mitalilla 3.3K (10–12-vuotiaat), 1.6K (7–9-vuotiaat) ja .6K (4–6-vuotiaat) kilpailuissa. . Ko'ko'-lapset saivat viimeistelypaidan, tapahtumakassin, pyyhkeen, välipaloja ja virvokkeita. Jokaisen kilpailun jälkeen järjestettiin myös ilmaisia ​​pelejä ja aktiviteetteja vanhemmille ja lapsille.

Cyhteisön tuki

GVB kiittää Ko'ko' Kids Fun Runin ja Ko'ko' Road Race -kilpailun sponsoreita: Guam Running Club, Three Squares, Run Guam, Vince Jewelers, Micronesia Mall ja Pay-Less Supermarketit.

Bureau kiittää myös erityisesti kumppaneitaan: kuvernöörin ja luutnanttikuvernöörin toimistot, Guamin lainsäätäjä, maatalouden vesi- ja luonnonvaraosasto, julkisten töiden osasto, puistojen ja virkistysministeriö, Guamin pormestarin neuvosto, Guam Palokunta, Guamin poliisiosasto, vierailijaturvallisuusviranomaiset, Coca-Cola Beverage Co., Foremost Foods Inc, Glimpses of Guam, Hilton Guam Resort & Spa, Pepsi Guam Bottling Co. ja Pomika Sales.

GVB kiittää lisäksi vapaaehtoisia, jotka tukivat Ko'ko' Weekendia, mukaan lukien Urban Fitness, Macy's Guam, Tourism Awareness Group, International Friendship Club, Tara Tydingco ja JFK Track & Field Club, Guam Islander Softball Association miehille ja naisille, Guam Sulkapalloliitto, ja Guam Rugby Club.

Kilpailun täydelliset tulokset julkaistaan visitguam.com/koko. Juoksijat voivat saada tulevia tapahtumia seuraamalla myös Ko'ko' Road Racea (@guamkokoroadrace) ja Ko'ko' Kids Fun Runia (@guamkokokids) Facebookissa sekä GVB:tä Facebookissa (@guamvisitorsbureau), Instagramissa (@visitguamusa) ) ja Twitter (@visitguam).

MITÄ TÄSTÄ ARTIKKELASTA OTTAA POIS:

• Un dangkulo na si yu'os ma'åse' sponsoreillemme, kumppaneillemme, vapaaehtoisillemme, ensiapuhenkilöillemme, vierailijoillemme ja ennen kaikkea yhteisöllemme heidän tuestaan ​​Guam Ko'ko' Road Race ja Guam Ko' -kilpailujen elvyttämisessä. ko' Kids Fun Run.
  • Juoksijat voivat saada tulevia tapahtumia seuraamalla myös Ko'ko' Road Racea (@guamkokoroadrace) ja Ko'ko' Kids Fun Runia (@guamkokokids) Facebookissa sekä GVB:tä Facebookissa (@guamvisitorsbureau), Instagramissa (@visitguamusa) ) ja Twitter (@visitguam).
  • Manami Iijima Martin voitti naisten 10K-kilpailun ajalla 38 minuuttia ja 9 sekuntia, ohittaen toisen sijan voittajan Sharon Hawleyn, joka oli 43.